Doświadczenie zawodowe
2009 - obecnie, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Wydział Nauk o Żywności
Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji
Od grudnia 2009 r. jestem zatrudniona jako pracownik naukowo-dydaktyczny w Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji na Wydziale Nauk o Żywności SGGW w Warszawie.
2005 - 2017, Wojewódzka Stacja Sanitarno-Epidemiologiczna w Warszawie
Oddział Nadzoru Bezpieczeństwa Żywności, Żywienia i Kosmetyków
W 2005 r. podjęłam również pracę w Wojewódzkiej Stacji Sanitarno-Epidemiologicznej w Warszawie w Oddziale Bezpieczeństwa Żywności, Żywienia i Kosmetyków, która umożliwiła mi wykorzystanie wiedzy zdobytej na studiach.
Do moich obowiązków należał udział w kontrolach obiektów produkcji żywności, obrotu żywnością, żywienia zbiorowego, produkcji materiałów i wyrobów przeznaczonych do kontaktu z żywnością z Powiatowymi Stacjami Sanitarno-Epidemiologicznymi, koordynacja działania systemu RASFF i RAPEX, załatwianie skarg, odwołań i interwencji. Ponadto prowadziłam szkolenia w zakresie materiałów i wyrobów przeznaczonych do kontaktu z żywnością, systemu RASFF, z zakresu pakietu higienicznego oraz innych zagadnień prawa żywnościowego dla inspektorów sanitarnych.
2002 - 2003, Państwowy Fundusz Rehabilitacji Osób Niepełnosprawnych w Warszawie
Wydział windykacji
Od września 2002 do lutego 2003 r. pracowałam w Państwowym Funduszu Rehabilitacji Osób Niepełnosprawnych w Warszawie. Odpowiedzialna byłam za prowadzenie postępowań restrukturyzacyjnych, tj. przygotowanie projektów decyzji administracyjnych, analiza dokumentów, korzystanie z informatycznej bazy danych Funduszu, zapewnienie prawidłowego obiegu dokumentów.