Wykształcenie
Zdobyte doświadczenie i wiedza pozwala mi na kompleksowe podejście do rozwiązywania problemów związanych z zagadnieniami szeroko rozumianej technologii żywności.
W celu poszerzenia swojej wiedzy aktywnie uczestniczę w konferencjach, szkoleniach i seminariach oraz dokształcam się biorąc udział w kierunkowych studiach podyplomowych.
2013 – 2014 Uniwersytet Warszawski, Wydział Prawa i Administracji
- studia podyplomowe: Ochrona własności intelektualnej
- uzyskane świadectwo: ukończenia studiów podyplomowych
2012 – 2013 Szkoła Główna Handlowa w Warszawie
- studia podyplomowe: Menedżer innowacji
- uzyskane świadectwo: ukończenia studiów podyplomowych
2012 Stanford University (2 miesiące)
- Stanford Center for Professional Development
- Poland’s Top 500 Innovators
2009 / 2010 Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
- wydział: Wydział Nauk Humanistycznych
- kierunek: Studia Doskonalenia Pedagogicznego (jedno-semestralne)
- uzyskane świadectwo: ukończenia studiów podyplomowych
2009 – 2010 Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
- wydział: Wydział Nauk o Żywności
- studia podyplomowe: Nowoczesne instrumentalne metody analityczne w badaniach bezpieczeństwa zdrowotnego żywności i pasz
- uzyskane świadectwo: ukończenia studiów podyplomowych
2005 – 2009 Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
- wydział: Wydział Nauk o Żywności
- kierunek: Inżynieria Żywności i Organizacja Produkcji
- studia doktoranckie: Technologia żywności, biotechnologia żywności, chemia żywności, inżynieria żywności i ocena jakości żywności
- uzyskany tytuł: doktor nauk rolniczych w dyscyplinie technologia żywności i żywienia
2004 – 2005 Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
- wydział: Wydział Ekonomiczno-Rolniczy
- kierunek: Równoległe Studia Pedagogiczne
- uzyskane zaświadczenie: o ukończeniu studium przygotowania pedagogicznego
2000 – 2005 Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
- wydział: Wydział Technologii Żywności
- kierunek: Inżynieria Żywności i Organizacja Produkcji
- uzyskany tytuł: mgr inż. technolog żywności