STONA W BUDOWIE
Zapraszamy niebawem do odwiedzenia naszej witryny

W tej witrynie stosujemy pliki cookies. Standardowe ustawienia przeglądarki internetowej zezwalają na zapisywanie ich na urządzeniu końcowym Użytkownika.
Kontynuowanie przeglądania serwisu bez zmiany ustawień traktujemy jako zgodę na użycie plików cookies. Więcej w Polityce Prywatności.
Zamknij

Dr inż.

Małgorzata Nowacka

Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji Wydział Nauk o Żywności Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji Wydział Nauk o Żywności

Wykształcenie

Zdobyte doświadczenie i wiedza pozwala mi na kompleksowe podejście do rozwiązywania problemów związanych z zagadnieniami szeroko rozumianej technologii żywności.

W celu poszerzenia swojej wiedzy aktywnie uczestniczę w konferencjach, szkoleniach i seminariach oraz dokształcam się biorąc udział w kierunkowych studiach podyplomowych.

2013 – 2014 Uniwersytet Warszawski, Wydział Prawa i Administracji

  • studia podyplomowe: Ochrona własności intelektualnej
  • uzyskane świadectwo: ukończenia studiów podyplomowych

2012 – 2013 Szkoła Główna Handlowa w Warszawie

  • studia podyplomowe: Menedżer innowacji
  • uzyskane świadectwo: ukończenia studiów podyplomowych

2012 Stanford University (2 miesiące)

  • Stanford Center for Professional Development
  • Poland’s Top 500 Innovators

2009 / 2010 Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie

  • wydział: Wydział Nauk Humanistycznych
  • kierunek: Studia Doskonalenia Pedagogicznego (jedno-semestralne)
  • uzyskane świadectwo: ukończenia studiów podyplomowych

2009 – 2010 Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie

  • wydział: Wydział Nauk o Żywności
  • studia podyplomowe: Nowoczesne instrumentalne metody analityczne w badaniach bezpieczeństwa zdrowotnego żywności i pasz 
  • uzyskane świadectwo: ukończenia studiów podyplomowych

2005 – 2009 Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie

  • wydział: Wydział Nauk o Żywności
  • kierunek: Inżynieria Żywności i Organizacja Produkcji
  • studia doktoranckie: Technologia żywności, biotechnologia żywności, chemia żywności, inżynieria żywności i ocena jakości żywności
  • uzyskany tytuł: doktor nauk rolniczych w dyscyplinie technologia żywności i żywienia

2004 – 2005 Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie

  • wydział: Wydział Ekonomiczno-Rolniczy
  • kierunek: Równoległe Studia Pedagogiczne
  • uzyskane zaświadczenie: o ukończeniu studium przygotowania pedagogicznego

2000 2005 Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie

  • wydział: Wydział Technologii Żywności
  • kierunek: Inżynieria Żywności i Organizacja Produkcji
  • uzyskany tytuł: mgr inż. technolog żywności