STONA W BUDOWIE
Zapraszamy niebawem do odwiedzenia naszej witryny

W tej witrynie stosujemy pliki cookies. Standardowe ustawienia przeglądarki internetowej zezwalają na zapisywanie ich na urządzeniu końcowym Użytkownika.
Kontynuowanie przeglądania serwisu bez zmiany ustawień traktujemy jako zgodę na użycie plików cookies. Więcej w Polityce Prywatności.
Zamknij

Dr inż.

Małgorzata Nowacka

Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji Wydział Nauk o Żywności Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji Wydział Nauk o Żywności

Rysunek techniczny

  • 1.
  • Wymiarowanie - podstawowe informacje

  • 2.
  • Wymiarowanie - przykłady prawidłowego wymiarowania elementów

  • 3.
  • Sprzęgła i napędy - wymagania

  • 4.
  • Armatura i rurociągi - wymagania